Afhaal Menu
(stel zelf je menu samen )

3 hapjes

Tartaar van gemarineerd rund filet d'Anvers | yuzu crème
Tataki van zalm | soja | citroengras | limoen
Tartaar van krab | avocado | tomaat

Voorgerechten

(Maak uw keuze )

1. Huisgemaakte wildpaté | uien chutney | noten broodje | hazelnoot crumble

2. Gravad lax Zalm | dille room | rode ui | toast

3. Scampi's van de chef | witte wijn saus | groene kruiden | tomaat

Soep
Soepje van knolselder en pastinaak | bieslook

Hoofdgerechten
(Maak uw keuze )

1. Filet van hert in amandelkorst | wild jus | veenbesjes | peertje in de rode wijn | knolselder zalfje | gratin

2. Kabeljauw haasje | bloemkoolzalfje | waterkers saus | gevulde aardappel | romanesco | garnaaltjes

3. Vol au vent van Mechelse koekoek | bladerdeeg gebakje | champignons | verse kroketjes

Dessert
Gevuld zandkoek taartje | koude sabayon van bloedappelsien en chocolade | pistache crème | gekarameliseerde pecan noot | mandarijn


Prijs van het menu zonder hapjes 50 euro
Prijs van het menu met hapjes 55 euro


Praktische
Bestellen kan voor kerstavond en kerstdag tot 21/12
Bestellen voor oudjaar en nieuwjaarsdag kan tot 26/12

HOE BESTELLEN

Mail,
info@tlaethemsros.be
OF Bellen via,
09/ 385.95.85


Bij elke Menu is er een huisgebakken broodje meegeleverd.
Wij voorzien ook een duidelijke handleiding bij de menu .

Afhaal van 24/12 en 31 /12 is van 12 uur tot 16 uur

Afhaal op 25/12 en 1/01 is van 10 uur tot 11 uur

Traiteur a la carte eindejaarsperiode

Assortiment koude hapjes (3 stuks) €6

Voorgerechten

½ kreeft bell vue of gegratineerd € 26.00

Terrine van ganzenlever met chutney van uien en vijgenbrood per 100 gr € 18 p.p.

Huisgemaakte garnaalkroketten | slaatje | citroen€ 9.00 ( niet afgebakken in de frituur )

Huisgemaakte kaaskroketten | slaatje | citroen €7.00( niet afgebakken in de frituur )

Huisgemaakte wildpaté kweepeer crème en vijgen toastje € 12.00 p.p

scampi's van de chef 6st € 14.00 p.p.

Oesters gillardeau 6 stuks koud € 18.00

Oesters gillardeau 6 stuks gegratineerd € 22.00

soepen

soepen per 1l ( 1l = 3pers )

soepje van Knolselder en pastinaak 7.00 per L

soepje van kreeft 12.00 per L

Hoofdgerechten

Filet van hert in amandelkorst

Jonge wortel | knolselder | veenbessen saus | gratin | € 28.00

Kabeljauw haasje

Zalf van bloemkool | gevulde aardappel | waterkers sausje saus | € 25.00

hazenrugfilet
Veenbessen | gratin | peertje in rode wijn| veenbessensausje | jonge wortel € 28.00

Dessert

Gevuld zandkoek taartje | chocolade | bloedappelsien | pistache | pecan noot | mandarijn €10.00